Esteu aquí

El medi ambient i la gestió empresarial

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
Amb un llenguatge senzill s'expliquen les directrius per convertir-se en una empresa respectuosa amb l'entorn. La conservació del medi ambient s'ha convertit, conjuntament amb el treball i el capital, en un dels factors claus de l'economia. Per això, és necessari desenvolupar estratègies empresarials que, respectant els criteris de conservació de l'entorn, assegurin a llarg termini l'èxit empresarial. Es tracta d'una traducció de l'alemany adaptada a la realitat ambiental de Catalunya.

Un llibre clau per a qualsevol empresari o gerent que es vulgui plantejar introduir el medi ambient en l'activitat productiva.

El llibre inclou entre altres temes els següents: organització de mesures ambientals a l'empresa, la motivació ambiental dels treballadors, el balanç ecològic, el control ambiental, l'auditoria ambiental, el màrqueting ambiental, la publicitat i les relacions públiques, la política ambiental i una síntesi de les principals lleis ambientals a Catalunya de la Unió Europea. Extensa bibliografia específica i directori d'organitzacions.

Dades bàsiques
Autor: Sabine Braun i Kirsten Bauer
Traducció: Ralf Massanés
Título: El medi ambient i la gestió empresarial
Pròleg: Albert Vilalta, ex-conseller de Medi Ambient
Idioma: català
Mida : 11x18 cm
Pàgines: 128
Editorial: Mediterrània, Barcelona, 1996